KAMSKJELL MED PESTO OG MARINADE
Tekst og Foto:
Sverre J. Dahl (Klikk
på bildet for større utgave)
(4 (store) porsjoner)
8
kamskjell (helst ferske og gjerne enda flere) Marinade Pesto Dryss |
|
Fremgangsmåte Pesto Grønnsaker Hell
fra og tørk vekk vannet som dannes. Vask paprika, tørk og skjær dem i
strimler. Bland
sammen alt til marinaden og legg i renset paprika og squash la dem ligge i en
plastpose en stund. Varmes
ca 10 minutter på ca. 180 grader i en ildfast form. Skjell og anretning Tørk
kamskjellene og krydre dem med karri, salt og pepper. Stek kamskjellene ca. 2
minutter på hver side. Ikke for lenge - da kan de bli seige. Legg
opp skjellene på tallerkener, sammen med grønnsakene og pestoen. Stikk inn
brødskivene og dryss rundt fetaost. |
|
Forslag til vin Baron de
Schielé Riesling 1999, kr 129.80 (31149 - basisutvalg (fullsortiment)) |