BIFFSTRIMLER MED PASTA OG PESTO
2 porsjoner
(Etter Kirsti Bjune)
300-350 g biffstrimler 1 løk, hakket 2 ss olivenolje 0,5 squash i terninger 4 ss soltørkede tomater i terninger 1 glass pestosaus ca. 0,5 ts salt ca. 0,25 ts pepper spagetti eller tagliatelle |
|
Pynt |
|
sort oliven parmesanost basilikumblader |
Kok pasta etter anvisning på pakken. Brun kjøttet og hakket løk i olje I ca. 2 minutter i varm panne. Tilsett soltørkede tomater og squash i terninger og la det trekke på svak varme i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell over pestosausen. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og hell kjøttsausen over. Pynt med revet parmesanost, oliven og basilikumblader.
Vin: Cornacchia Montepulciano d'abruzzo 2001 (Varenummer: 7411)
80% MONTEPULCIANO, 20% SANGIOVESE
Fylde: 6/12, Garvestoffer: 4/12 Fruktighet: 7/12