NUDLER MED BØNNESPIRER OG KYLLING
(Fra Jon Ryssts
Thaimatkurs)
Foto: Sverre J. Dahl
(Klikk på bildet for større utgave)
300 gr nudler
200 gr bønnespirer
200 gr kyllingkjøtt
2 vårløk
3 fedd hvitløk, finhakket
50 gr bacon i 1 cm lange strimler
3 ss østerssaus
3 ss fiskesaus
1.5 ss sukker
2 - 3 ss olje
|
|
Kok nudlene i ca. 4
min.
Hell i et dørslag og skyll dem under kaldt vann.
Rens bønnespirene (ta bort den lille roten). Kutt vårløk diagonalt i tynne
skiver.
Varm oljen i pannen. Stek kjøttet i små porsjoner til det blir hvitt. Ta det
ut av pannen og sett til side.
Stek bacon og hvitløk i resten av oljen. Rør sammen østerssaus, fiskesaus og
sukker. Hell dette over de kokte nudlene og bland godt.
Først nå rører man det sammen med bacon og kjøtt i stekepannen.
Tilsett bønnespirene og vårløk. Rør godt.
|
|
Tilbake