KYLLINGFILET MED
APPELSIN OG ESTRAGON
(3-4 porsjoner)
6-8 kyllingfileter |
Dryss salt, pepper og
estragon på filetene. Stek dem 3-4 minutter på hver side i middels varm
panne. Skjær opp filetene på skrå til tykke skiver og anrett dem på fat eller
tallerken. Pynt med små kvister av frisk estragon. Server med appelsin- og
løksalat, appelsinsaus og osterösti. |
KYLLINGFILET MED
APPELSINSAUS
(12 personer)
24 ferske
kyllingfileter |
På selskapsdagen
drysser du på salt og pepper, legger kyllingfiletene i en langpanne og steker
dem i stekovn ved 180 °C |
KYLLINGFILET MED
FERSKEN- OG ESTRAGONSAUS
Kyllingfilet og
kylling mexicane
(4 personer)
6-8 kyllingfileter |
Grovhakk ferskenene og
bland dem med vin, sitronskall og estragon. Kok opp og la sausen trekke ca.
10 minutter. Avkjøl sausen noe. Kjør sausen i matprosessor til en glatt
masse. Kok opp på nytt, visp inn crème fraîche og spe med hønsebuljong til
sausen får passe fylde. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt
estragon. |
KYLLINGFILETER I
SMAKFULL FLØTESAUS
4 kyllingfileter Smakfull fløtesaus: |
Stek kyllingfiletene i
3 minutter på hver side. Ta dem opp og dekk dem til for å holde dem varme.
Rør ut buljong i vann. Ha i fløte og smak til med sennep og soyasaus. Jevn
eventuelt sausen med maisenna rørt ut i litt kaldt vann. Server med
mikrobakte poteter. |