Kreolsk Krabbelaks

Foto: Kirsti Bjune
Tekst og foto: Sverre J. Dahl - Inspirert av besøk på kreolsk restaurant i Woodlands Texas

 

Som servert originalt i Texas

 

Stusselig kopi

Krolsk krabbelaks

 

3 porsjoner

 

600 gr laksefilet

1 pk Aspargesbønner (Haricot verts)

1-2 bokser krabbekjøtt

1 neve krepsehaler

6-8 fersk sjampinjong, eller hermetisk (delt i fire i kryss)

10 små plommetomater eller Cherrytomater

Kreolsk krydderblanding

Remuladesaus

Balsamico Cream (sirup) eventuelt til dekorasjon

 

 

 

Kreolsk krydderblanding

2.5 ss paprikapulver

2 ss salt

2 ss hvitløkspulver

1 ss sort pepper

1 ss løkpulver

1 ss Cayennepepper

1 ss orgeano

1 ss timian

 

Remuladesaus

1,5 dl majones

0,25 dl tørket persille og estragon (eller noen mer fersk)

1 ss kapers finhakket

1 ss sylteagurk finhakket

0,5 dl kremfløte stivpisket

Sitronsaft

Salt

Pepper

Sukker

 

 

 

Tilbake