Kreolsk Krabbelaks Foto:
Kirsti Bjune |
|
Som servert originalt i Texas
Stusselig kopi |
|
Krolsk krabbelaks 3 porsjoner 600 gr laksefilet 1 pk Aspargesbønner (Haricot verts) 1-2 bokser krabbekjøtt 1 neve krepsehaler 6-8 fersk sjampinjong, eller hermetisk (delt i fire i
kryss) 10 små plommetomater eller Cherrytomater Kreolsk krydderblanding Remuladesaus Balsamico Cream
(sirup) eventuelt til dekorasjon |
Kreolsk krydderblanding 2.5 ss paprikapulver 2 ss salt 2 ss hvitløkspulver 1 ss sort pepper 1 ss løkpulver 1 ss Cayennepepper 1 ss orgeano 1 ss timian Remuladesaus 1,5 dl majones 0,25 dl tørket persille og estragon (eller noen mer fersk) 1 ss kapers finhakket
1 ss sylteagurk finhakket 0,5 dl kremfløte stivpisket Sitronsaft Salt Pepper Sukker |
|