FRUKT PÅ GRILL
(4 porsjoner)
2 bananer |
Fremgangsmåte
Del opp frukten
som beskrevet under og legg på en helt ren grillrist.
Bananene deles på langs, legges med skallet ned, sjokoladebitene fordeles
utover.
Eplekjernene fjernes og eplene deles i 1 cm tykke skiver. Tynne stenger av
oppskåret kanelstang stikkes inn over det hele. Noen rosiner og litt sukker
drysses utover.
Kiwien deles på midten, legges med snittflaten opp, strøs med litt sukker og et
lag anis.
Ananasen kappes i 1 cm tykke skiver, strøs med sukker og litt sort pepper.
Pærene deles på langs, kjernene fjernes, det skjæres et spor i midten, og ned i
sporet legges en stripe vaniljestang, snittflaten strøs med litt sukker og det
legge noen rosiner på hver pære.
Det hele grilles til frukten blir mør, men ikke brent.