FRUKT PÅ GRILL
(4 porsjoner)

2 bananer
2 grønne epler
2 pærer
1 fersk ananas
2 kiwi
1 stang hel kanel
1 vaniljestang
6 ruter sjokolade
1 ts anis
1 dl rosiner
sukker

Fremgangsmåte
Del opp frukten som beskrevet under og legg på en helt ren grillrist.
Bananene deles på langs, legges med skallet ned, sjokoladebitene fordeles utover.
Eplekjernene fjernes og eplene deles i 1 cm tykke skiver. Tynne stenger av oppskåret kanelstang stikkes inn over det hele. Noen rosiner og litt sukker drysses utover.
Kiwien deles på midten, legges med snittflaten opp, strøs med litt sukker og et lag anis.
Ananasen kappes i 1 cm tykke skiver, strøs med sukker og litt sort pepper.
Pærene deles på langs, kjernene fjernes, det skjæres et spor i midten, og ned i sporet legges en stripe vaniljestang, snittflaten strøs med litt sukker og det legge noen rosiner på hver pære.
Det hele grilles til frukten blir mør, men ikke brent.

Tilbake