En Bedre Middag 80 (Forsinket juletorsk, hos Finn)
4. februar 2025

Foto/Tekst: Sverre

Aperitiff – Fingermat

En krem laget av blant annet Philadelphia-ost, hardkokt egg, finhakket løk m.m. dekket med kaviar som spises med kjeks

Drikke til: Crémant de …

Forrett

Paté, ruccola, små sure agurker, minitomater, kjeks

Drikke til: Soave eller Barbera

Hovedrett

Pannestekt torsk rullet inn i serranoskinke, på asparges, minitomater og mandelpoteter, smørsaus med gressløk

Drikke til: Crémant, Soave eller Barbera – Barberaen var klart best

Dessert

Pærer i en saus av lønnesirup med skollede mandler og vispet Crème fraîche

Oppsummert: Sykdom fører til utsettelse, ikke avlysning heldigvis. J

Et hyggelig og utsøkt måltid som det skal bli krevende for oss å matche i desember 2025. Barbera til torsken var svært vellykket.

 

Tilbake