En Bedre Middag 80 (Forsinket juletorsk, hos
Finn)
4. februar 2025
Foto/Tekst: Sverre
Aperitiff – Fingermat En krem laget av blant annet Philadelphia-ost, hardkokt egg, finhakket løk m.m. dekket med kaviar som spises med kjeks Drikke til: Crémant de … |
Forrett Paté, ruccola, små sure agurker, minitomater, kjeks Drikke til: Soave eller Barbera |
Hovedrett Pannestekt torsk rullet inn i serranoskinke, på asparges, minitomater og mandelpoteter, smørsaus med gressløk Drikke til: Crémant, Soave eller Barbera – Barberaen var klart best |
Dessert Pærer i en saus av lønnesirup med skollede mandler og vispet Crème fraîche |
Oppsummert: Sykdom fører til utsettelse, ikke avlysning heldigvis. J Et hyggelig og utsøkt måltid som det skal bli krevende for oss å matche i desember 2025. Barbera til torsken var svært vellykket. |