EnBedreMiddag Nr.8
6 Juni 2002

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Finn Raaholt
(Klikk på bildene for større utgaver)
Kokk: Monica Faye

Salat med spansk pølse, Mozzarellaost, babytomater, fingersalat, Ruccola, ristede pinjekjerner, parmesan, dressing av olje, hvitløk, chili....

Thai kylling med vårløk, paprika, Østens chili, kokosmelk...

Jordbær i Balsamicosirup. 0.6 dl sitronsaft, 1-2 ss sukker, 1 ss balsamicoeddik, 475 g jordbær, renset og delt i fire. Ha sitronsaft i en bolle. Tilsett sukker, rør om, la det stå til sukkeret har løst seg opp. Rør så inn eddiken. Vend jordbærene rundt i sausen til alt er godt blandet. La det stå, rør om av og til, til bærene er godt dekket.

Tilbake