En Bedre Middag 73 (Hos Finn)
22. mars 2022
Foto/tekst: Sverre J. Dahl
Forrett – Fingermat
Gruyere ost, spansk spekeskinke |
Forrett
Scampi og chips tilberedt i Airfryer |
Forrett
Kyllingvinger og krydrede poteter tilberedt i Airfryer |
Hovedrett
Rådyrfilet med saltkokte poteter, paprika, sukkererter, brokkolibuketter, asparges, chili stekt i panne med et par skjeer honning og stekt Østerssopp, vårløk, og hvitløk |
Dessert
Sjokoladefondant med melis. Ikke helt vellykket, skilte seg |
Oppsummert: Airfryer gir gode muligheter for å lage mat uten fett, men det er jo der smakene er … I fettet. Vi må øve mer på å lage fondant i den innretningen, men viltet som Dag hadde med smakte fortreffelig. Det er sjelden man får så mørt kjøtt.