EnBedreMiddag Nr.5
2 Oktober 2001

Tekst: Sverre J. Dahl/Harald Andresen
Foto: Finn Raaholt (klikk på bildene for større utgave)

Traktkantarell-ragu på seng av feldtsalat med Parma-skinke, overdrysset med pinje-kjerner

Salmon Grillé a la Chilli

Sidene legges med skinnet ned på folie i langpanne og smøres med olivenolje Chillipepper kuttet i strimler / Ingefær kutt i skiver / Hvitløk kuttet i skiver / sitronpepper + Tony´s Seasoning.
Grilles i ovn ca 15 - 20 min.

Serveres med Grønnsakblanding. (vokkes i vanlig stekepanne)
Chilli og hvitløk i skiver stekes i olivenolje.
Fyll på med squash / paprika / brokkoli / babymais / løk / rosmarin / timian / salvie + langkornet ris.

Vin: Marques des Monistrol (rød)

Crème Brulée

Oppskrifter

Tilbake