En
Bedre Middag 48
23. november 2013
Tekst og
foto: Sverre J. Dahl
Italiensk
aften for Harald - Bursdagspresangen til den som har alt…
L'antipasto, bruschetta, olive,
prociutto,
salsiccia piccante, tomates seccati al sole etc. Antipasto er det italienske ordet for forrett
som bokstavelig betyr «før måltidet». Her skinke,
Pepperoniskinke, oliven, tomater soltørket tomat ,
ostestaver, sukker erter |
|
|
Bruschetta For eksempel som her: http://dinmat.no/Bruschetta Tomat, basilikum, rødløk, hvitløk
finhakket på brødskiver stekt gylne i olje. |
|
|
Il primo I, Tagliatelle al’'crema
con Pollo |
|
|
Il primo II, Zuppa di granchio Krabbesuppe Litt frest finhakket gulrot, selleri, løk og purre
og et par krepsehaler i bunnen. |
|
|
Hvilerett Basilikumsorbet |
|
|
Il secondo, Brasato Al Barolo Entrecote marinert og kokt i Barolo med
gulrøtter og spinat Il contorno, caroti, spinaci, |
|
|
Formaggio Oster, Gorgonzola, hvit
Castello og Brie |
|
|
Il dolce, Panera de Liguria |
|
|
|
|
|
Una serata italiana in Via del Giardiniere, numero
quattordici Menu Prosecco L'antipasto, bruschetta,
olive, prociutto, salsiccia
piccante, tomates seccati al sole etc. Il primo I, Tagliatelle al’'crema con Pollo Il primo II, Zuppa di
granchio Il secondo, Brasato Al Barolo Il contorno, caroti,
spinaci, Formaggio Il dolce, Panera de Liguria Espresso, liquore Strega |
Vini Riondo Prosecco doc 2012 Ca’Rugate
Soave Classico 2009 Cascina Cucco Barolo docg 2011 Pellegrino Passito
liquoroso dop http://www.carlopellegrino.it/index_eng.html |
|
|
|
|