En Bedre Middag 38
15. september 2010 (Hos Sverre)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt

Chilikrabbe med Weissbier og eller Californian Red Seal beer.

Soyamarinert Salma laks. Dog uten pasta. Oppskrift her.

 Vinen til Salma laksen

Kantarellsuppe. Eller Skogsoppcappiccino med parmesanchips. Oppskrift her.

 Vinen til Suppen

Grillet Salma med blomkålpure. Oppskrift her.

Lamme medaljonger skåret ut av koteletter, gulrotpuré, kantarellstuing med kremfløte, sjysaus kokt på rødvinen og beina fra kotelettene, løk og gulrot.

 Vinen til lammet

Multesorbet. Portvin til. Oppskrift her.

Kaffe latte som avslutning

Oppsummert:
Krabbe er best uten chili, Salma er et fantastisk råstoff. Supper er godt, særlig denne, kantareller surret i kremfløte er det lite som slår, med lam og Amarone høres englesang, og multesorbé er slett ikke verst.

Tilbake