En Bedre Middag 35
9. Desember 2009 (Sverre)
Juletema
Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Finn Raaholt og
Fingermat, Gravlaks med rømme og sennep i lefse med Sør-afrikansk Chardonnay |
|
Polsk Barszcz Czerwony (Rødbetsuppe) med sopp og persillefyllt Uszka (dumplings) med Champagne og Mosel Riesling. Champagne var best. |
|
3 slag julepølser med forskjellige senneper, en skive juleskinke, sviske, rødkål og en lite potet med diverse øl og dram. |
|
Tourtière fra Quebec uten tilbehør (En slags pai laget av kjøttedeig av svin) med fransk rød Bougogne. Mer om paien: Tourtière |
|
Barmens marsipan-lasagne med klementin fra A-magasinet |
|
Siena Cavallucci i to utgave av samme deig, med et ørlite glass I Capitelli, Espresso |
|
|
Oppsummert,
Suppen og paien var dagens vinnere, 1 ss honning 1 pose ( 1 ts bakepulver |