En Bedre Middag 31
2. februar
2009
Tekst:
Foto: Finn Raaholt og
|
Fingermat Det er blåskimmerost, lagret smaksrik gulost, ruccola og kesam mellom to svidde taco wraps. |
|
Forrett Blomkålsuppe laget etter oppskrift for gresskarsuppe, da gresskar ikke var tilgjengelig. |
|
Torsken vannes i kaldt vann for å bli hvit |
|
En neve soltørrete tomater |
|
Torskefiletene stekes med salt og pepper i smør |
|
Hovedrett Stekt torskefilet, med finhakket purre, sjalottløk, soltørrete tomater servert på en seng av kokte røde linser. Barbera d’Asti alternativt Amerikansk Chardonnay til |
|
Lake til sorbet. |
|
Dessert Mangosorbet 2 mango finkuttet med stavmikser, rørt ut i den avkjølte laken sammen med en stivpisket eggeplomme. Oppskrift også her. Servert i frosne mangoskjell |