En Bedre Middag 28
16. januar 2007

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Finn Raaholt og Sverre J. Dahl
 (dobbeltklikk på bildene for større utgave)

Forrett 1

Einebærrøket laks naturell i skiver, med asparges frest i varm panne med smør, en skive smørstekt sjampinjong under, litt Cumberlandsaus rundt.
Best drikke til: Hvit (søt) portvin

Forrett 2

Einebærrøket laks i biter frest i panne med litt smør, helt på fløte, sukkererter, lagt på en seng av pastarør.
Best drikke til: Hvit (søt) portvin

 

Hovedrett

Helstekt indrefilet av okse, fløtegratinert poteter, to asparges frest i varm panne, smørstekt sjampinjong, sukkererter, sjysaus.

Drikke: Italiensk rød (Ripasso)

Dessert
Diverse oster, blant annet Brie og Port Salut

Vin: Portvin

Tilbake