En Bedre Middag 27
22. november 2006

Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl
 (dobbeltklikk på bildene for større utgave)

Forrett

Blomkålsuppe med stekt spekeskinke og kamskjell

Vin: Hvit, Italiensk Soave (Sånn sådær,,,)

Hovedrett

Hjortefilet med potetmos, sukkererter, stekt sopp og sjysaus kokt inn på basis av fond

 

Røde Viner: Chateau Tour Prignac 2003, Bordeaux Haut Medoc og Ruvei Barbera d’Alba 2004. Italieneren ble for veik på grunn av kraftig smak på sausen. Selv franskmanne nådde ikke helt opp

 

Dessert 1
Diverse oster, blant annet Brie og Port Salut

Vin: (Hvit) Domdechant Werner Hochheim 2005, Reisling
(Strålende til ost)

Dessert 2
Panacotta og friske bringebær

Vin: Arzimo, 2004, La Cuppuccina, Veneto, på Garganega drue

Kaffe

Tilbake