En Bedre Helg Nr. 7
Torsdag 26 Februar 2004 til Søndag 1 Mars 2004
(Vinterferien
2004)
Tekst: Sverre J. Dahl
Foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt (dobbeltklikk på bildene for større utgave)
|
Ørret
|
Torsdag
Tomatsuppe av
fond med egg (Portvin)
Hel kokt ørret med
gulrøtter, agurksalat og poteter (Kressmann Bordaux Blanc
Fransk ost (Brie, Camembert, Blue) med portvin
Vaniljeis
|
Hjortefilet
|
Fredag
Forret Brochetta (tomat, basilikum, oliven, feta, olje, hvitløk) Anbefalt
vin, Sartarelli classico, fra
Italia
Hjortefilet med paprikasaus
og rødvinsirup (Shiraz?)
Varme Bjørnebær tilsatt rødvinssirup med vaniljeis
|
.
Pasta med kremsaus Indrefilet av
svin
.
Flan Parisienne Pastarest
|
Lørdag
Tagliatelle al’crema con
Pollo (Valpolicella)
Indrefilet av svin
a’Italienne med urtestekte poteter (Amarone)
Flan Parisienne med
is (Portvin)
|
Soppterte
. .
Soppterte Svinerest Mandelterte
|
Søndag
Bålbrød (Små baguetter, delt i to med gul
ost inni, pakket i aluminiumsfolie, varmet på glør. Trenger to lag folie)
Pasta med tomatsaus
laget av tomatsupperest og paprikasausrest
Soppterte
(Valpolicella)
Rester av Indrefilet av svin og Hjortefilet (Grenache)
Terte med mandler
|
Tilbake
|
|
|
|