En Bedre Helg Nr. 5 Fredag 29 September 2003 til Søndag 31 September 2003
Tekst: Sverre J. Dahl Foto: Sverre J. Dahl og Finn Raaholt (klikk på bildene for større utgave og på linkene for oppskrifter)
. . Detalj
Fredag Fingermat i solen på verandaen (Parmaskinke, oliven med hvitløk i og parmesanostbiter) Gratinerte kamskjell etter oppskrift fra Art of Taste
Makedonisk lammelår med Fløtegratinerte poteter
Multer naturelle med Basilikumsorbet
. . . Detalj
Lørdag Fingermat (Asparges kokt 3 min i smør og saltvann, Parmesanostbiter og oliven med hvitløk)
Laks kokt i folie med grønnsaker
Epler og rosiner kokt i Cointreau
. Eplefett .
Søndag Til frokost: Speilegg med Eplefett til frokost
Til lunsj etter fjelltur: Rester av lørdagsfisken, kald Rester av lammelåret som hadde tilbrakt 2 netter i sjysausen med rester av Fløtegratinerte poteter
Tilbake