En Bedre Helg 31
15. – 17. februar 202 (Morgedal Hotell)
Tekst: Sverre, foto: Kirsti
Første forrett lørdag
Ristede kamskjell med blomkålpure og dillmajones. Samt hurtigsyltet rødkål med løyrom eller en annen slags rogn
Andre forrett lørdag Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med ristede pinjekjerner, Ruccola og høvlet Parmesan Vin: Masi Passo Doble
Hovedrett lørdag
Dåhjortfilet med kremet Savoy kål, rødvinssaus og tyttebær Vin: Masi Passo Doble
Mellomrett lørdag Ostefat med en blåskimmelost, Camembert eller Brie og Chevre og ett jordbær. Samt druer og appelsinmarmelade. Og et glass portvin.
Dessert lørdag
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og eggelikør
Forrett søndag
Akevittgravet laks med pepperrotkrem og spinatmajones
Hovedrett søndag
Tradisjonell laks med Sandefjordsmør servert med kokte poteter, asparges og agurksalat Vin: Domaine de Tariquet Classic
Dessert søndag Tante Kirsten dessert, det vil si ingenting … Vi var for mette. |
Oppsummert Tariquet er en gammel kjenning, men den holder seg godt. Det samme gjelder Passo Doble. |
|