En Bedre Helg 29
29. april – 1. mai 2022 (Besøk på Dömle og Hennickehammar Herregårder)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Forrett fredag


Mozarella, tomat, basilikumkrem, nøtter

Hovedrett fredag

Gjørs, hvit asparges, potet, ovnsbakt selleri Mmmm veldig godt, sukkererter, syrlig kål. Vin: Chablis

Dessert fredag

Mangosorbet på melkesjokoladelignende bunn med peanøtter

 

Forrett lørdag

Før suppen ble helt i

Jordskokk suppe, med en bit ovnsbakt jorddkokk, en krem og løyrom

Hovedrett lørdag

Svensk Oxfilet, asparges, risotto med parmesan, sprøstekt grønnkål. Vin Bruno Rosso

Dessert lørdag

Creme Brulee med friske bringebær og blåbær

 

Tilbake

 

Dömle Herregård med ekvipasjer

 

Hennickehammar Herregård (Buffet lunsj lørdag)