En Bedre Helg
29
29. april – 1. mai 2022 (Besøk på Dömle og
Hennickehammar Herregårder)
Tekst og foto: Sverre J. Dahl
Forrett fredag
Hovedrett fredag Gjørs, hvit asparges, potet, ovnsbakt selleri Mmmm veldig godt, sukkererter, syrlig kål. Vin: Chablis Dessert fredag Mangosorbet på melkesjokoladelignende bunn med peanøtter
|
Forrett lørdag
Før suppen ble helt i Jordskokk suppe, med en bit ovnsbakt jorddkokk, en krem og løyrom Hovedrett lørdag Svensk Oxfilet, asparges, risotto med parmesan, sprøstekt grønnkål. Vin Bruno Rosso |
Dessert lørdag Creme Brulee med friske bringebær og blåbær |
|
Dömle Herregård med ekvipasjer
|
Hennickehammar Herregård (Buffet lunsj lørdag) |