En Bedre Helg 26
2. – 4. mars 2018 (Besøk på Kahytten)
Tekst og foto: Sverre J. Dahl
Forrett fredag Paprika, kapers og basilikum Fetaost, Cherry tomater, oliven … Ferdig rett servert |
Hovedrett fredag Hønsefrikassé
Høna ferdig kokt og i biter Som servert med sukkererter, persillerot, gulrøtter.
Mmmmmm |
Dessert fredag Fruktsalat av appelsin, klementin, ananas med vaniljestang,
kanel og stjerneanis. Servert med Creme Fraise tilsatt melis |
Forrett lørdag Carpaccio av okse med ruccola, parmesan |
Hovedrett lørdag Stekt skrei på selleri- og pastinakkpure, med
råkost av gulrot, bacon og gulrotstaver |
Dessert lørdag Mangobiter med mango og bringebærsorbet Lunsj søndag: Rester av paprika, ost og carpaccio Samt suppe av skrei, grønnsaker, fiskepudding
fra fryser, og ellers annet som lå igjen … |
Oppsummert Varmebehandlet paprika gir en unik sødme og
sammen med fetaost blir det meget godt. Kapers er bedre tilsetning enn grønn
pepper … Fisk som er fersk blir alltid bra, og desserter kan
laget av frukt er alltid populært. Rester kan kombinerer på uendelige måter
og det blir faktisk ofte godt. |
|