En Bedre Helg 26
2. – 4. mars 2018 (Besøk på Kahytten)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Forrett fredag
Varmebehandlet paprika på lun fetaost

Paprika, kapers og basilikum

Fetaost, Cherry tomater, oliven

Ferdig rett servert

 

Hovedrett fredag

Hønsefrikassé

Høna ferdig kokt og i biter

Som servert med sukkererter, persillerot, gulrøtter. Mmmmmm

 

Dessert fredag

Fruktsalat av appelsin, klementin, ananas med vaniljestang, kanel og stjerneanis.

Servert med Creme Fraise tilsatt melis

Forrett lørdag

Carpaccio av okse med ruccola, parmesan

 

Hovedrett lørdag

Stekt skrei på selleri- og pastinakkpure, med råkost av gulrot, bacon og gulrotstaver

Dessert lørdag

Mangobiter med mango og bringebærsorbet

Lunsj søndag:

Rester av paprika, ost og carpaccio

Samt suppe av skrei, grønnsaker, fiskepudding fra fryser, og ellers annet som lå igjen …

Oppsummert

Varmebehandlet paprika gir en unik sødme og sammen med fetaost blir det meget godt. Kapers er bedre tilsetning enn grønn pepper …

Fisk som er fersk blir alltid bra, og desserter kan laget av frukt er alltid populært.

Rester kan kombinerer på uendelige måter og det blir faktisk ofte godt.

 

 

Tilbake