En Bedre Helg 24
6. – 9. oktober 2016 (Besøk på Kahytten)
Tekst og foto: Sverre J. Dahl
Forrett fredag (fra
aperitif.no) |
Avokado med serranoskinke Antall porsjoner 4
2 avokado Fremgangsmåte
Del avokadoen i to
og skrap ut kjøttet. Pass på at skallet ikke blir
ødelagt, da du skal bruke dette senere. Kutt avokadokjøttet opp
i terninger og gjør det samme med tomat og rødløk. Bland
dette sammen og tilsett rømme sammen med krydder. Ha fyllet i avokadoskallene.
Tre skinken på hver sin pinne og stikk den
nedi avokadoene, da har du en spennende god forrett :) |
Hovedrett fredag Steinbit
Ossobucco med Gremolata,
og bulgur med Parmesan og timian Likner
litt på dette |
|
Dessert fredag Eplekake
laget av Gravenstein med masse mandler: |
|
Hovedrett lørdag Lammeskank,
rotgrønnsaker og potetpure |
|
Dessert lørdag Kesam med vanilje og blåbær |
|
Oppsummert Avokadosalaten
var god, også uten skinke, sausen til fisken og Gremolata
kan brukes til både kjøtt og fisk, eplekaken er lett og lage og
god selv uten masse sukker og lammeskank er aldri feil. At Kesam kan bli en så god dessert skulle man ikke tro…. |
|
|