En Bedre Helg 23
19. – 22. februar 2016 (Besøk på Kahytten)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Hovedrett fredag: Hel kokt ørret, agurksalat, Chablis

Dessert fredag Appelsinkake uten hvetemel:

Forrett lørdag: Røkelaks på rugbrødskive med dressing. Champagne 2005 årgang.

Hovedrett lørdag: Rådyrlår, sopp med saus, søtpotetmos, gulrot, brokkoli. Masi Amarone.

Dessert lørdag: Creme Brulee med friske bær

Lunsj søndag: Rester av fisk og søtpotetmos med saus av majones, sylteagurk og sitronsaft overstrødd med finhakket purre…

Mandag formiddag

Oppsummert
Ordentlig champagne er utrolig mye bedre enn Prosecco og andre bobler. Mørt rådyr er svært bra, og en klassisk hel kokt ørret er aldri feil.

Tilbake