En Bedre Helg 22
6. – 8. mars 2015 (Besøk på Kahytten)
Tekst og
foto: Sverre J. Dahl
Forrett
fredag: Sashimi av laks, rømme,
vårløk, sennepsfrø, soyasaus. Pouilly
Fume Hovedrett
fredag: Marinert høyfjellslam, smørdampet spisskål, søtpotepure med sjalottløk og selleri,
stekt sjaminion, Mirepoix
(rødbet, selleri, løk, gulrot i terninger stekt i smør),
sjysaus. Bordeaux Forrett lørdag:
Epleskiver med
blåskimmelost Hovedrett
lørdag: Fisk
og honning med rødbet- og søtpotetpure. Rød Bourgogne funka som forventet ikke,
men Sancerre
i reserve gjorde susen Dessert
lørdag: Makronkake med hvit sjokoladesaus Lunsj
søndag: Restgryte av det over med ris |
Oppsummert |