En Bedre Helg 21
20. – 22. februar 2014 (Besøk på Kahytten)

Tekst og foto: Sverre J. Dahl

Kveldsmat torsdag, omelett med smårettskinke

Forrett fredag: Ørret i papir med estragon og smør…

Forrett fredag: Ørret i papir med estragon og smør…

Hovedrett fredag: Kyllingfilet på selleri- og løkmos med soppgarnityr

-

Lunsj lørdag, fiskesuppe på kraft av ørretskrog og rekeskall med kongekrabbe og freste grønnsaker

Middag lørdag: ørret med sennepslokk, kjøttsaus med sopp, poteter, brokkoli og turnerte agurker, brokkoli og aspargesbønner, toppet med reker og kongekrabbe.

Salat før avreise søndag: salat, stekt bacon og kylling og en slags Cesar dressing

Fra skitur i magisk lys fredag

Solen brøt igjennom til slutt

Fantastisk vinterstemning

Oppsummert
Ørret med kjøtt eller sjysaus er godt, koker man ordentlig kraft blir fiskesuppen god, og dressing til Cesar salat gjør susen.

Tilbake