En Bedre Helg 21
20. – 22. februar 2014 (Besøk på Kahytten)
Tekst og foto: Sverre J. Dahl
Kveldsmat
torsdag, omelett med smårettskinke Forrett fredag:
Ørret i papir med estragon og smør… Forrett fredag:
Ørret i papir med estragon og smør… Hovedrett
fredag: Kyllingfilet på selleri- og løkmos
med soppgarnityr - Lunsj
lørdag, fiskesuppe på kraft av ørretskrog og rekeskall
med kongekrabbe og freste grønnsaker |
Middag lørdag:
ørret med sennepslokk, kjøttsaus med sopp, poteter, brokkoli og
turnerte agurker, brokkoli og aspargesbønner, toppet med reker og
kongekrabbe. |
|
Salat
før avreise søndag: salat, stekt bacon og kylling og en slags Cesar
dressing |
|
Fra
skitur i magisk lys fredag |
|
Solen
brøt igjennom til slutt |
|
Fantastisk
vinterstemning |
Oppsummert |