En Bedre Helg 18
24. – 26. februar 2012 (Besøk på Kahytten)
Foto: Finn
Raaholt, Tekst: Sverre J. Dahl
Venteforrett:
Pølser i brød med ost og ketchup |
Bassengforrett
1: Soft Tortilla med pestosmør og ruccola - Tam |
Bassengforrett
2: Soft Tortilla med blåskimmelost
rørt ut i rømme og ruccola - Bra |
Grønnsaksseng
til skreien - fredag |
Skreien
påsmurt pesto - fredag |
Vin til
pestoskreien – bedre enn rødvin |
Klar for
servering |
Blåbær
på marengsbunn, med vispet creme fraiche og limeskall - fredagsdessert |
Omelett
frokost lørdag |
Forrettsvin
lørdag |
Topping
til Nam Nam kake |
Marinering
til lørdagsforrett, Salmalaks, lime, urter |
Lørdagsforrett,
Marinert laks, Parmesan, ruccola, soyasaus |
Hovedrett
lørdag, marinert indrefilet
av svin med smørstekt sopp, ananas, klementiner og gulrot- og
søtpotetpuré |
Dessert
lørdag: Nam Nam kake |
Frokost
søndag, stekt sopp og tomat til speilegget |
|
Forrett
søndag, Salmarest med ingefær, ruccola
og soyasaus og Lofoten einerrøkt laks på klædd
av gulrot og søtpotetpuré. Den siste kombinasjonen satt ikke,
men røkelaksen var himmelsk alene. |
Reste-suppe på
buljong, div grønnsaker, kjøttrester med Parmesan |
Rester
av Nam Nam kake |
Oppsummert Laks er
godt både fersk og røkt, og mandel-, melis- og eggehvitebunn i
Nam Nam kaken kan danne basis for mange varianter
av kaker der krem danner pute for friske bær. Godt, men mektig. En god
suppe forlenger livet. |