CHILIKRABBE

Foto: Finn Raaholt

Antall porsjoner 4

 

12 store krabbeklør

3 ss oliven olje

1 fedd hvitløk, finhakket

3 tørket chili, hakket

2 ts sweet chili saus

4 ss ketchup

2,5 dl kyllingkraft

0,5 ts salt

1 ts sukker

4 vårløk, i tynne skiver

Gressløk til pynt

 

FREMGANGSMÅTE:

Knus krabbeklørne lett med en hammer, slik at de blir letter å rense. Krabbeklørne skal være hele. Varm olje i en gryte. Fres hvitløk og chili i ett minutt. Tilsett sweet chili saus, ketchup, kyllingkraft, salt og sukker. La sausen koke i 5 minutter, før krabbeklør og vårløk has i. La krabbeklørne småkoke slik at de blir gjennomvarme. Ha krabbeklørne og kraften i boller og server med gressløk.

 

 

Tilbake